top of page

Αντιβιοτικά της φύσης. Σκοτώνουν όλα τα μικρόβια και βακτήρια.

Η φύση έχει πάντα τη λύση πολύ πριν βρει μία άλλη ο άνθρωπος. Έτσι έψαξα και σου βρήκα μερικά φυσικά αντιβιοτικά με ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση που σκοτώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες. Φυσικά και πλεονεκτούν σε πολλά ότι έχει να κάνει με φυσικά προϊόντα γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τις ουσίες που έχουν αλλά και πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.



Συνταγή 1η



Συστατικά

100γρ. μέλι βελανιδιάς

1κ.σ. κουρκουμάς


Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου φυσικού αντιβιοτικού είναι ότι σε αντίθεση με τα μη φυσικά, αυτό δεν προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο πεπτικό σύστημα, το οποίο σημαίνει ότι είναι απολύτως αξιόπιστο. Ο συνδυασμός του μελιού και της κιτρινόριζας, θα βελτιώσει την πέψη αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των καλών βακτηρίων στο έντερο.Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα και τοποθετήστε το σ' ένα γυάλινο βάζο. Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού 4 φορές την ημέρα.



Συνταγή 2η

Συστατικά

3 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου 1 ½ κ.σ.κουρκουμά ½ κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη ½ κ.σ. κάρδαμο, 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν 2-3 Γαρίφαλα Ένα ξυλάκι κανέλα ή ½ κ.σ.σκόνη 2κ.σ. Μέλι

Βάλτε τα συστατικά σε ένα κατσαρολάκι στο μάτι μέχρι να δέσουν χωρίς να βράσει το μίγμα. Για να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη της παραπάνω συνταγής χρησιμοποιήστε για κουρκουμά το θεραπευτικό κουρκουμά turmeric longa.

Συνταγή 3η

Συστατικά για μία δόση

1κ.σ. λάδι καρύδας

2 σκελίδες σκόρδο


Ζέστανε σε μπρίκι τη μία κουταλιά λάδι καρύδας μέχρι να γίνει ρευστή και λιώσε μέσα με ένα πιρούνι τις σκελίδες σκόρδου. Καλό είναι να αποφύγουν την κατανάλωση του άτομα υποτασικά. Αποτελεί ισχυρό αντιφλεγμονώδες και ιδανικό για βακτήρια και μύκητες στομάχου και εντέρου.






Προτεινόμενα άρθα
Πρόσφατες δημοσιέυσεις
Search By Tags
Κατηγορίες
Αρχείο
Σχετικά άρθρα
Follow me!
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page